Saturday, 22 December 2012

(: Stokin ?! :)

Assalamualaikum semua,
Dah lama tak update apa-apa entry, tengah lepak-lepak dengan adik kat bilik tiba-tiba boleh pulak terfikirkan topik STOKIN... why tiba-tiba dapat tajuk pelik ni ? Tah lah.. hahaha..


 
Siapa dekat sini tidur pakai stokin ? Ada eh ? Kita geng! Give me 5 :D
Macam aku susah nak tidur kalau tak ada stoking sampai kan kalau dekat poli mesti kena ada stokin kalau tak confirm esok paginya asyik muntah-muntah plus sakit perut.. Kenapa jadi macam tu ? 
Yeah, apalagi sebab masuk angin lah..

Kalau tak ada stokin jugak confirm badan sakit-sakit dan otot kejang.. Pernah jugak time dekat asrama tiba-tiba 2 2 belah kaki kejang.. Menangis je mampu.. Yang peliknya time tu dah pakai selimut.. Kawan yang tidur tak pakai selimut steady je.. Tak mengigil pun.. Kulit dia tebal kot.. Huhuh..



credit to Google

Jalan-jalan dekat GIANT, mesti wajib beli stokin sebab dekat sana dah lah stokin murah-murah, comel pulak tu.. Hihihi... Yang geramnya adik-adik suka sangat pinjam , lepas pinjam mesti stokin belah kiri dah kemana , kanan dah kemana.. Geram Oiii~ Hahah~