Tuesday, 6 November 2012

(: my birthday :)

22 oktober 2012, Selamatlah aku berumur 19 tahun... Ok, terasa tua.. (-.-)  .. Agak seronok bila ramai yang wish... Penuh aku punya wall dekat fb aku sebab ramai yang wish... Terharu ! :)
Sebenarnya aku ni macam trauma untuk sambut birthday ni sebab aku mempunyai banyak kenangan buruk berbanding kenangan yang indah.. Tapi aku tak boleh lah bagi tahu.. Tepat pukul 12, semua budak kelas aku (girl only) datang bilik aku dan nyanyi lagu birthday kat aku.. Siap kena cium dahi tu yang tak boleh tahan... Terharu dan tak tahu nak cakap apa.. Dah la dekat kelas pun dia orang cam tu,, Tapi tak pe.. Aku bangga dengan korang... Petang tu kawan aku, Sha datang bilik buat surprise kat aku... Tak sangka dia bawak kek pulak.. Alhamdulilah.. Rezeki kan.. Dah lah Sweet...


Terima Kasih Sha,susah payah je sediakan.. Hehe.... 
23 Oktober aku balik rumah then mama bagi kejutan dekat aku.. Masyaallah, susah payah mama belikan kek dan sediakan hadiah untuk anak dia yang degil ni... Hahaha.. By the way, Terima kasih mama sebab hadiahkan kak cincin emas, dah lah masa tu cincin emas perak.. Tersarungnya cincin tu di jari membuatkan kakak terharu sangat.. :') Sayang mama dunia akhirat... 


Terima kasih la kat abang aku sebab tolong pilihkan kek yang comel ni... Terharu beb... Dah lah semua makcik dan pakcik aku datang... Terima kasih kat Uncu aku sebab bagi aku beg.. Dah la warna pink.. (Sorry, tak de gambar lah pulak).. Kat adik aku gak sebab bagi aku tudung dan belanja aku macam-macam.. Sumpah aku terasa macam adik pulak... Ok, lagi pun aku lagi manja kan.. Hahaha~

Sebelum terlupa, tQ Mira a.k.a roomate aku dekat poli sebab kasih hadiah yang comel ni.. Kau tau2 je aku suka warna ungu kan.. Love you.. Muahhh.. hahaha~

Kat jiran sebelah bilik jugak.. tQ kak Ani sebab sebab buat majlis tertutup antara kita2 kan... Hohoho... Ada pulak babak pujuk memujuk.. Rose, please matang sikit.. Malulah kat orang... -.-




Akak tahu tak Rose dah 3 minggu asyik usha bantal doraemon tu bila pergi bandar, tak sangka rahsia Allah , Rose tak tahu akak akan bagi hadiah ni.. Sumpah, ni peneman Rose bila tidur... Hahaah... Lena kot... :D
Tq jugak lah dekat Ketua kelas aku, Ng Keat Hou sebab kasi hadiah key chain ni... Walaupun Rose dah ada keychain macam ni, tak salah kalau tambah satu lagi kan.. Hohohoho...
Yang paling penting terima kasih semua... Assalamualaikum...

p/s : kenapa nama aku kat kek asyik Ros je ? Sepatutnya Rose lah... hahahah~ mama pun sama ... Just kidding .. Happy birthday jugak untuk ex-roomate aku sebab kongsi birthday dengan aku... Sorry hadiah rose tak sehebat orang lain....Ok, masih tercari2 someone special untuk kasi aku birthday gift for my next birthday... Wish me luck... Insyaallah...^___^






2 comments:

  1. Wah.. best ramai yang celebrate birthday awak.. Rose.. Apapun, saya pun nak ucapkan happy birthday kepada awak, semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, diberkati Tuhan, dilindungi ..Amin..
    masih sempat lagi kan.. walaupun, saya terlambat nk clbrate ;p hoho

    ReplyDelete
  2. Hehe... Tq.. Dah tu dah saya... Nasib baik masih ada orang ingat kat saya.. Terharu sangat2... Insyaallah.. Mesti ada kejutan jugak kat awak time bufday awak... :D

    ReplyDelete

(: flying kiss untuk Cik Lala :)