Monday, 3 September 2012

(: Projek Company Law :)

skodeng-skodeng aku punya folder dekat lappy tiba-tiba aku tersenyum bersendirian sebab terpandangkan gambar yang dah lama di edit oleh aku. Memang tak secantik pelajar grafik punya kerana aku hanya pelajar akaun tetapi dalam gambar itu mempunyai 1000 maksud yang tersendiri. This the picture, comment please.. Hehehe~~


ni sebenarnya hasil daripada assignment penubuhan syarikat. Kita orang pilih nama Sailormoon sebab watak2 nya cukup dengan kami 6 sahabat. Mula-mula langsung tak terfikir untuk amik nama company Sailormoon, tapi alang2 dah ada kes dalam subjek Company law yang menerangkan kes "Solomon vs Solomon Ltd" so tak de salahnya nak amik picture ni kan. Hah, siap logo dan iklan lagi.. Hahaah~ tak boleh belah kan..          





                       



ok lah kan,, nasib baik projek kita orang berjaya :)




No comments:

Post a Comment

(: flying kiss untuk Cik Lala :)